BEGELEIDING & ADVIES

Begeleiding & advies in aankoop woning

Bouwstof Limburg heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld in de sloop en verbouw, hierdoor is de kennis van verschillende types woningen over heel Nederland verbreed. Ook het samenwerken met een aankoopmakelaar en het uitbreiden van het vastgoed informatiesysteem Cirdax+ is het mogelijk om een goede inschatting te maken over uw aan te kopen object. Of dit nu zakelijk of voor privé gebruik is. U krijgt een duidelijk advies over de staat van het object met onafhankelijke keuring van een onafhankelijke bouwkundige.

Ook wordt er direct een inspectie gedaan of er asbest aanwezig is en wat daar de kosten van zullen bedragen mocht dit verwijderd zou moeten worden, ook deze kosten worden door een geaccrediteerd bedrijf in de regio gegeven. Hiermee krijgt u een uitgebreide inkijk in uw aan te kopen object, en doordat u uw woning in beeld heeft kunt u ook makkelijker bij een verbouwing bestellingen doen zonder te hoeven na meten. En als kers op te taart kunnen wij uw woning ook optisch in beeld brengen door middel van 360 graden beelden zodat u ook uw huis per ruimte kan bekijken waar u ook bent en in het bezit bent van een tab of telefoon en internet.

Materiaalpaspoorten

Bouwstof Limburg kan ook materialenpaspoorten genereren, dit is mogelijk interessant voor uw zakelijke objecten maar ook zeker voor uw privé woning. Wat zijn de voordelen hiervan:

  • Altijd weten welke materialen er in de woning aanwezig zijn, uitgebreid overzicht van het materiaal. Denk bij een deur bijv. aan welk materiaal, de maatvoering, wanneer geplaatst, geverfd of niet en nog talloze mogelijkheden.
  • De materialen zijn afgeprijsd op de actuele verkoopprijzen.
  • Alles digitaal bij de hand d.m.v. uw unieke inlog en wachtwoord overal uw huis op zak!

Informeer voor prijzen bij Bouwstof Limburg via Facebook of via de website www.bouwstoflimburg.nl.

Hoe kunnen we helpen?

Heeft u onroerend goed aangekocht en u bent benieuwd wat de materialen echt waard zijn?
Wilt u weten wat voor duurzame materialen er in uw woningvoorraad of onroerend goed zit?
Heeft u behoefte aan een goede begeleiding bij een aankoop van onroerend goed?

Neem contact met ons op!